Over mij….

Al langere tijd ben ik actief aan het fotograferen als amateurfotograaf.  Ik gebruik een Canon EOS 6D en heb inmiddels verschillende lenzen(zoom, vast brandpunt, telelens en macro). Mijn focus ligt voornamelijk op de Macrofotografie, daarbij gebruik ik voornamelijk de Sigma 180 mm lens, zodat ik meer afstand kan nemen van het onderwerp. Sinds kort ben ik ook in het bezit van een systeemcamera een FujiXT2 met een telelens, dit scheelt veel in gewicht als ik op reis ben.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig op pad, daarnaast probeer ik één keer per jaar een fotoreis te maken.In het dagelijks leven ben ik gespecialiseerd verpleegkundige neurologie voor een thuiszorgorganisatie. Aangezien het een breed gebied betreft en ik veel op weg ben naar cliënten, wil ik nog wel eens mijn camera meenemen, want je weet maar nooit…

Met deze website wil ik een ieder die het leuk vindt, mee laten genieten van de mooie dingen die ik door mijn camera zie. Als je op de foto klikt, komt deze in een groter scherm. Klik je op het pijltje rechts, dan kan je de hele serie van het onderwerp zien. Onderaan de pagina staat een i, als je daarop klikt zie je rechtsboven de naam van het onderwerp. Veel kijkplezier!

 

1-2013 (532x800)

foto door René Metz